Sista dygnet på 2010

Hur har nu egentligen år 2010 varit?

Upp och ner faktiskt, det har hänt mycket jobbiga saker men väldigt mycket bra saker också :)

 

Jag har tagit tag i skolan ordentligt nu

Vi flyttade till en lägenhet vi verkligen trivs i

Jag har kommit över den största kärleken som krossat mig, ok inte helt, men jag kan leva med det iallafall

Har hittat på mycket roligt med mina vänner och med Lion och resten av min familj

Jag fick en systerson

Har upptäckt en ny sida av mig själv, som jag verkligen gillar

Har gjort två/tre tatueringar


Levisan ♥


Lionen ♥


Alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar


Mitt och Lions stjärntecken :)

Nu ska jag forstätta med filosoferandet, jag kommer aldrig att läsa filosofi B, ALDRIG. Fy farao vad jobbigt det är..!!

 

 

Imorrn blir det middag och massa mys :)

Frugan, Vevve, Syster, Per, Panda, Max, Liam, Lion, Lias och Theo ^^ Massa myyyys!!!! ♥


Gott nytt år mina vänner och inte vänner. Hoppas morgonkvällen blir underbar och att hela det nya kommande året blir likaså!!

Massa Kramar Från Oss!!


Julen är över

Känns inte som julen ens varit, och ändå är den redan över.
Jag och Lion har fått massa fina saker :)

Lion har fått massa dataspel och vanliga spel, lastbilar, grävskopa, ritsaker, pengar, tågbanesaker, kläder, cd-spelare, cd-skivor, film.. ja en massa saker :) Det tackar vi för!

Jag fick pengar, pengar till tatuering, så den ska jag nog göra i veckan tror jag, sen fick jag ett strykjärn, chocklad.... fina grejjer ^^

Nu ska jag och Lion snart åka hem, vi bosatte oss här ett par dagar (hos mina päron), vi skulle åkt hem igår men Lion blev febrig så jag orkade inte.


Well, hoppas alla hade en bra jul iallafall. Puss

Tisdag

Ja godkväll Tisdag!

Idag har jag varit i stan och köpt julklapp till Lion. Jag är ju lite... vek för den killen haha, så han fick dom idag med, sa att tomten va här medans han va på dagis och jag va i skolan ;)


Såhär fin blev han, lilla älsk! Han har tjatat om den tröjan många gånger när vi varit på Lindex så han blev överlycklig och sa "Mamma, du är fantastisk" hahah så söt ♥

Drack en kopp romantisk Latte i min ensamhet gjorde jag med:


Smarrig ^^

Bella mötte upp mig i stan, så handlade vi och åkte hem och fikade på julmust och gifflar. Mkt gott! :) Tjabbade en massa skit, som vanligt =)

Sen hämtade vi Lion, när vi hämtat Lion stod vi i ca 15 min och väntade på bussen, sen kom det en på andra sidan så vi sprang över, då visade det sig att den bussen inte skulle va i trafik, men han va super snäll och lät mig, bella och lion åka till öllsjö med honom ^^ Vi åkte alltså motorvägen med en grön buss, as tufft hahah



Nåväl, när vi kom hem lagade jag middag till oss, pasta och carbonarasås. Mamms!!

Efter det åkte jag med frugan till konsum, skulle köpa chips, dippa och diskmedel. När vi skulle betala så la jag varorna, sen la jag pinnen som skulle skilja mina varor från tanten föres. När jag packade ner frågade hon om det va min gräddfil som hamnat på hennes sida, jag bara ojdå har den ramlat över, tänkte jag. Sen när vi gick ut frågade Malin varför jag betalade gräddfilen för sig själv, Det gjorde jag inte? Så kollade jag på kvittot, så visade det sig att tanten före betalade den hahah, usch !! D va jätte roligt men d va ju hemskt ändå haha. Hade det varit ngt dyrare som hon fått betala hade jag gått tbx o gett henne pengar för det, men det va inte värt det haha, så pinsamt faktiskt. Men iallafall, Förlåt tantan och tack för gräddfilen ^^

När jag kom tbx blev det natti natti för en Lion och jag o bella mysade lite. Sen hade hon gärna fått stanna men hon är så förkyld så hon behövde sitt nässpray, jag sitter inte inne på sånna, jag hatar dom och dom som e till Lion är ju inte speciellt starka... Så stackarn fick bege sig ut i -22 grader, men hon fick låna kläder o vantar iallafall :) Och nu är hon hemma har hon meddelat :)

Jag har tjabbat en stund med Balaz, nu ska jag faktiskt naaana, är trött som attans.

Hörs o ses!!



Natttiii


Kursstart

Idag börjar min kurs i Filosofi. Jag ska filosofera hela julen :) Det kommer att gå bra minsann!!

Ska träffa Sandra i eftermiddag, ska bli trevlans :)

Fyllde år i torsdags, 25 hela år, känns som man börjar bli lite till åren haha, men va fan. Man är inte äldre än vad man känner sig säger dom ju ;)

I lördags hade jag fest för mina vänner.... Förfesten va jätte rolig, banken va rolig... Dagen efters sms va inte rolig. Jag har verkligen inte kännt mig så stucken i ryggen på hur många år som helst, jag trodde inte jag kände någon som skulle sticka mig i ryggen iheller, och det är väl det som är det värsta, det var Två stycken av mina kompisar som gjorde det. Helt sjukt, och för mig som försökt jobba med självrespekt under hur lång tid som helst, var detta ett nederlag. När två kommer och grattulerar mig, i mitt hem, på min fest... och sen går därifrån och gör en sånn sak...
Min princip är att inte umgås med folk som sticker mig i ryggen. Jag vill inte, jag tänker inte, jag vill känna mig trygg med de jag umgås med. Där brast det helt.
Jag vet att man kan säga och göra dumma saker, men det som hände är på top 3 listan av vad som är det värsta kompisar kan göra mot varandra.
Hoppas det var värt det!


Nåväl, man lär sig saker om människor varje dag, det är bara att bita ihop, dessvärre är det alltid någon som kommer ikläm, även denna gång. Jag vet hur det är att va i den sittsen, och det suger, men det är ju på två ansvar och ansvaret är inte på Filippa. För henne litar jag på fullt ut..

Tack till er andra som kom och gjorde kvällen rolig, jag trivdes ^^


Nu ska jag dricka mitt kaffe, sen ska vi möta dagen här. Måste få tag på Lions dagis, dom svarar inte och jag vet inte var dom ska vara under Julen...





Ska försöka bli bättre på mitt bloggande, det är ju tråkigt när ni som läser försvinner.

Take care ♥

Happy!!

Har haft ångest, sovit dåligt, fått orolig mage och varit helt galet förvirrad. Men det har lönat sig :)
Jag gjorde Historia prov idag, jag är så glad att jag verkligen lyckats få en toppen lärare i det ämnet som jag hade svårast för, han har ställt upp hur mycket som helst, så jag tyckte han förtjänade en present, och det fick han med, notera att han fick presenten efter att jag fick reda på att jag klarat kursen, så d va ingen muta ;)


Sen hade jag lite oro över mitt psykologi arbete och psykologi prov. Arbetet var ju väl befogat, typ, men jag ska bara skriva ett par punkter till och mejla in ikväll. Men provet, ja provet, jag fick ALLA RÄTT, satte varenda en fråga - Sjukt stolt!

Nu ska vi upp till Vä och handla lite, tycker mig förtjäna ngt gott ikväll :) Sen kommer kusin Bella med en sväng ^^ Mys !!


Tack Tack Tack ^^


Världens sötaste pepparkaka ♥


Jag får börja med att säga tack till Wiky för komentaren, den var så sant så sant! Jag var/är jätte arg över hur barnet/barnen verkar uppföra sig men jag har pratat med dom om det och jag vet att det inte är lätt att vara underbetald och överarbetad.

Men tillsammans kan man lösa detta :)

 

I förrgårs natt hade Lion hög feber och kräkte... Det va så synd om honom :( och jag hade prov igår (fredag) så söta Malin va hemma med Lion så jag kunde skriva proven ♥

Dagarna som varit har varit jobbiga, fulla av stress, plugg och prov och nätterna har varit feber, spyor och krupp anfall.... Jag hoppas det vänder nu, det blir lite mycket av det...

Igårkväll åkte jag och Malin och hennes pojkar till hemmakväll för lite inköp av godis :) Lion va hos mormor och morfar då jag behövde skriva ett arbete.. Så när hennes små sov sedan så såg vi film och mysade :)

Idag städades det för fullt här hemma, höll kalas för släkten och Salippa. Filippa kom vid 14 tiden, hon hjälpte mig i köket, vilket verkligen är uppskattat! Tack så mycket! :)
Mamma bakade tårtan, syrran köpte fika med sig och vi andra bakade pizzor så det stod oss ur öronen. Men det blev mysigt :) Jag tackar så mycket för alla fina presenter!

Jag fick:
2200 kr
En dörrmatta
Två fina julblommor
Ett par kängor
Ett halsband
Ett bodybutter
En pizzaslicer
Värmeljus
Tändare
Underlägg


Det var nog det hela? Om jag minns rätt :) Och allt är väldigt uppskattat och det var väldigt trevligt att ha er alla här ♥

 

Malin, Per och Levi stannade en stund längre och Filippa stannade en extra stund, vi hade girltalk och kollade film osv :) När hon åkte så ringde jag upp frugan, nu sitter jag och myser lite innan jag ska sova. Jag känner mig... Nöjd :)

 

Nu ska jag ta Lion med mig in i mitt rum, vågar inte låta honom sova själv, den där jävla kruppen ger mig krupp! och jag hatar att se honom få krupp, han får ju panik stackarn, och att inte stirra upp sig när ens barn inte får luft.... Ja .. försök er på det ni. Det är inte kul någonstanns...


Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me ♥


Godnatt Gott Folk !!!



Var är det som det brister ?

Jag vet att barn är busiga, kan hitta på skit och ge några tjuvnyp... Det är skillnad på att försvara sig och att slåss för att bara vara elak... Och när samma barn alltid slåss, då undrar jag vart det brister? Hämtade en Lion idag som är alldeles svullen om sitt högra knä, dubbelt så stort som det andra... Min Lion haltar och han klagar inte om det inte är illa. Jag är fruktansvärt arg, FRUKTANSVÄRT! Tog upp det på dagis direkt och dom vet vilka två det gäller och försöker hålla ett öga på dom, såklart går det inte alltid att se... Men tro mig, detta ska tas upp med föräldrarna. Jag är Vansinnig!

Godnatt!!

Ligger i sängen och myser. Lion ligger brevid, han kommer alltid in och lägger sig i min säng, det får han gärna göra... Meine shatz <3

Fredag

Ja, det är fredag... Jag tycker det vore bättre att det va måndag, känns mindre ensamt att sitta själv på vardagar. Känner mig ensammast i världen idag och ja... Det är tråkigt :'(

RSS 2.0