Nu min lilla älsk

Ja nu min lilla älsk kommer jag för att hämta dig <3 Hihi. Ska hem och städa tänkte jag, kanske ut lite så min grabb får komma ut och cykla främst, men också för det är så skönt väder :)

GOOOOOOODMORNING!



GOOOOODMORNING *extremehomemakeover stämma*

Sitter med kaffe och tittar på bolibompa med en Viss Lion ♥

 

Ska snart ta och göra vid mig, sen ska vi bege oss. Har bara en lektion idag, skönt såhär en torsdag :)

Resten av veckan är fullbokad.. jag gillar't!

Imorgon ska vi först ha skola och dagis. Sen har jag lovat vevve att passa hennes små tsm med frugan :)

På kvällen kommer Ippa och Yaz och myser :)

Lördag blir det massa flytt, syster och per flyttar så då ska vi vara där och bära o köra fram o tbx, hoppas det går smärtfritt, min rygg sviker mig... sooom vanligt ;P

Får se om vi sedan beger oss till stan beroende på vad klockan blir, skulle försöka hinna med att mata ankorna i parken med frugan o våra kiddz!  :)

 

På kvällen ska vi vara hos mina föräldrar, mysa och ha det bra :) Söndag är det kalas för en viss liten Bella som fyller 17 på tisdag, liten blir stor ^^ Sen på kvällen ska jag och Vevve passa på att plugga till historiaprovet som äger rum på onsdag.

 

Så det va resten av våran vecka ;D


We runaway if we must



Har haft en sjuuuukt galen dag idag, haha, längesedan jag skrattat så mycket inom loppet av två timmar, en skoldag iallafall!

Malin hade ett trauma som ni själva kan läsa om på sin blogg, blandannat ^^

Nu sitter jag i soffan, tittar på tv o dricker lite cola. Mumms!
Mamma va så söt idag, hon är en riktig klippa den ♥

 

Bara imorgon kvar sen är det fredag! Underbaaaaaaaaaaaart!

 

 


SÅÅåååÅÅÅÅååå arg .. !!!

Motgångar Motgångar och så lite fler Motgångar!

bilddddsss





Våra fina pojkar <3






And the morning after ...








Tackar för helgen alla flickor och pojkar! Har haft riktigt roligt, en omtalad helg tror jag ;) Både från oss på festen och alla som va i kön på banken ^^


På väg hemåt

Ja nu är vi på väg hemåt. Hungriga och trötta. Men dagen är inte slut än. Ska fixa käk och städa, frugan och ungarna kommer förmodligen bort med:) ikväl kommer bilder :)

När man vaknar med en blåtira och är öm i hela kroppen...

Ja då är det ett tecken på att det gick vilt till. Det va inte mitt bråk men jag skulle skydda en av mina. Annars va kvällen lyckad, älskar mina tjejer <3 Carro har varit här sedan i fredags så vi har hunnit med massa roliga saker och tagit igen en massa snack :) härligt! Bella va rar som satt barnvakt igår kväll, men hon hade bra filmer plus chip och dippa samt cola så hon hade det bra, och jag både nattade lion och gick upp med honom :) super mom? Haha knappast, men jag gör så Gott jag kan :) hoppas er helg va bra. Nu ska jag sova, uppdaterar med bilds imorgon. Natti

Hemma

Med boken i högsta hugg!
Prov imorgon, sen är det helg!


Hejja Micca
Hejja Micca
Hejja Micca
Hejja Micca
Hejja Micca
Hejja Micca
Hejja Micca

Ja jag sa calle gå hem!

Sitter hos mina föräldrar, lion kör traktor och lastar släpet :) Mamma kommer snart från Maxi med. Dagen började väl sådär... Va uppe i natt med lion... Somnade vid 02.30 så jag va ju mer död än levande imorse, missade första lektionen där det va prov, typiskt nog faktiskt! Men det ordnar sig, pratade med läraren och får göra det om två veckor istället. Imorgon ska jag göra geografi prov... Iallafall... Har hunnit fika med veronica en sväng, hälsat på mormor och fått tre nya recept till lion, sånt som är roligt att lägga pengar på, men nödvändigt så då gör jag det med glädje :) Ska hem och friska upp mitt minne på geografin innan morgondagens prov, lion ska bada och jag tänkte städa lite, Carro kommer ju på fredag :) Ska bli så kul att träffa henne! Det har gått 4 år i november, skrämmande! Innan Carro kommer ska vi va i parken och busa med barnen, jag Vevve och malin :) Så jag har fullt upp! På lördag är det fest med tema, skulle vara tönt egentligen, men det verkar vara mest töntar på festen så kanske jag riktar in mig på Barbie? Äh tiden får utvisa det :)

Mitt ♥


Min lilla bebbe igår när vi åt frukost, han fick en skrattattack, behöver inte gå in på varför men dom som känner honom kan nog ana vad som hände haha ^^

Valet? Jag har inget att säga om valet, det står mig upp i halsen, alla tjatar och gnatar... men till vilken nytta? Det är som det är och släpp det nu liksoooom..zzz....!!

Imorgon ska jag ha Historia prov.. vet inte hur det ska gå. Just nu får jag inte in mer i min fullpackade hjärna. Det va prov förrförra veckan, det va prov förra veckan, det va 2 prov idag och ett imorgon. Jag känner att det inte funkar riktigt.... Så jag förbereder mig på ett IG så blir jag inte besviken.

Tänk så mycket lättare allt hade varit om man inte hade haft småbarn... Men TÄNK på MYCKET TRÅKIGARE livet hade varit. Jag Hade inte bytt bort min Lion för alla betyg i världen! NEVEEER!

Och faktiskt... idag lättade en sten från mitt hjärta... om en situation uppstår som jag fasat för... så vet jag precis vad jag ska säga.... så det tackar jag Frugan för... Tackkkk!!!


Nu ska jag försöka läsa lite till, sen ska jag krypa ner... ska gå upp om 6 timmar... usch!!!


Wish me Luuuuck - Det lär behövas nämnligen!


Godnatt !!!

Har haft en trevlig kväll med Ippa :) Vi har spelat bilspel (nintendo 64) , så roligt d spelet haha ^^
Sen har vi mest tjötat, tittat på tv och druckit kaffe :) Mysigt!!!

Jag är glad just nu, vet inte hur det kommer sig men jag ska inte mucka med det, så nu går jag och lägger mig och hoppas att jag är glad imorgon när jag vaknar med :)

Lion ligger i en resesäng inatt, han har sovit i den hemma hos mina föräldrar i helgen när vi varit där, så tog vi med oss den hem av olika anledningar, och han tycker så mycket om den så han ville sova i den inatt med ^^ Mysarn ♥

 

Jag Älskar honom så! Min skatt, Min Pojk! På fredag har jag studiedag, men det ska jag inte spendera min dag med, utan jag och Lion ska hitta på ngt, gå till parken, äta i stan och mysa! ♥ I LOVE YOU ♥


Meiner shatz ...




Godnaaatttt !!!!


Arg!

Jag är så himla irriterad, jag vet att det är pga hormonerna jag äter... Men att gå och sura hela tiden är inte min grej. Vet inte vad jag ska ta mig till riktigt... Nu ska jag sura vidare, finns tydligen alltid något att sura över!

Älskar att det är fredag...

Älskar att det är fredag nu. Jag känner mig sliten... Som att jag vore 80 bast. Skolan tär på mig, mitt huvud, och allt därtill. Jag vet inte vad det är med mig, kanske att det är höst...kanske att jag saknar så otroligt, kanske hjärtesorg...kanske en förkyldning, jag vet inte, men något är det... Imorgon spenderar jag dagen med min familj.... Min lion och mina föräldrar, syster, per och mona :) Efter det ska jag bara vila och Ja... Finnas. Nu ska jag sova, väntar på att toaletten ska bli ledig, borsta tänder sen Natt! Sovmorgon imorgon, pappsen går upp med Lion :) skönt! Godnatt

Hej o Hå i Böööljan blå

Goddagens på er. Jag sitter med datorn iknääääet. Jag har kört en maskin tvätt och tagit tag i diskberget som hade flyttat in i min diskho ? udda men nu e den väck :)

Imorgon är det fredag igen. I looooove fridays !!!
Då ska vi äta pizza.. jag, lion och pappa, vi ska även ha lite fredagsmys framför tvn :) MYS!


Men nuuuu ska jag fortsätta dega



Ciao


Stu-Dying

Jaha, ett prov gjort... nu är det bara att på nästa. Var så trött när jag kom hem så jag låg här och slummrade, fick tillsist rulla mig ut stolen och fortsatte med det som göras skulle...

Hade en mysig halvtimme inne med Lion innan han skulle sova. Vi asade fram datorn, sängkammarboken och satte oss i hans säng.
Vi lyssnade på alla möjliga barnlåtar och ramsor... kollade på alla bilderna till.
När han fick Puss och Kram så sa han "Mamma detta var mysigt, vi får göra likadant imorgon"




nej jag går och knyter mig nu

Ja.. jag har suttit med mitt prov... men jag känner att det är info stopp... och om jag inte lär mig mer känns det ju onödigt att både vara trött imorgon + att jag inte fått in mer. Så Godnatt !!!!


Och tack för titten ikväll Mona och Mamma ^^ Det va mysigt! Och tack för stolen, korven och köttbullarna Mona ;D


hahah

Mensvärk AB

Usch ja... ligger och mår lite halv-illa och har riktigt ont i magen ....

Jag ska sätta mig och plugga till provet imorgon... jag kan inte alls mkt av det... så drygt.
Men de e bara o göra't

Mår i övrigt bättre idag än igår... i huvudet dvs. Jag försöker hålla mig borta helt enkelt. Jag orkar inte träffa på Honom, jag vill inte göra det.


Trasig

det är vad jag är.... det finns inget som verkar kunna ändra på det.

Helgen som varit



Igår kom Wiky ner ^^
Jag och Malejandro och Wiky festade till det lite och stack till banken, jag hade helt glömt att Banken har live musik på lördagar... det va bud på att klättra upp på taket och hoppa bannemig... eller knuffa ner honom från scenen... vem fan vill dansa till "Ingen kickar fotboll som han" .. ? och SPECIELLT INTE live! ÖRK!

Men jag fick iallafall en kväll med mina flickor ^^ Det va myyys! ♥


Det händer så mycket....

Det händer så mycket i mitt liv just nu. Går upp tidigt, fixar frukost och klär lion, sen är det min tur att göra vid mig. Lämna på dagis, gå i skolan hela dagen. Hämta på dagis, hem och laga mat, gå ut och cykla med lion för att slippa trötthet och gnäll inne, fixa kvällsmat, ev bada barn och duscha själv, sen är det nattning, städa, diska och sen sätta sig med läxor sen är den dagen slut... Och så börja det om näst dag. Jag älskar mitt liv, i do! Men ibland hade en hjälpande hand inte skadat... Fast jag klagar inte, det rullar på och jag njuter av att vara mamma till den underbaraste jag vet och att samtidigt ha så många fina vänner, även om jag inte alltid hinner med dom, hoppas jag att dom vet att jag finns här om det är något! Och jag älskar och saknar min familj mycket... Många omställningar på en och samma gång. Nu ska jag sova, är helt slut! Godnatt Gott folk!

Mys

Sitter och myser med bella och tittar på pirates :) Syster, Per och Frugan har med varit här och fått sin beskärdade del av mys :) och Lion fick mys innan nattningen <3

♥ Boys Boys Boys ♥


Lion


Lion


Max


Lion och Max (Och Frugan på ett hörn)


Liam

Det är mina pojkar det ♥


Being a Prince is a full time job... but someone has to do it


Duktiga jag !!!

Jag har suttit och skrivit och läst nu sen ja... sen förra ilägget (tid?)

Men iallafall, är i stort sett klar.. har 3 frågor kvar på inlärningsuppgifterna i geografi :)

Imorgon ska jag skriva prov i matte , sen är jag snart klar med den kursen, ska bli riktigt gött faktiskt!!

Men nu väntar sängen på mig och jag längtar efter den ;)

Godnatt!!!

I can't tell you what it's really like, i can only tell you what it feel's like

Sitter med lite läxor nu, Geografi just nu.

Har matteprov imorgon med... men det kan jag. SÅ skönt att känna så... just om matte, som alltid varit mitt värsta ämne, men nu kan jag det, och jag är inte långt ifrån färdig med min kurs, HÄRLIGT !!

Dagen har varit sådär. Jag har haft riktigt bra stunder och riktigt dåliga, fick ett sånt uselt sväng i mitt humör förrut idag... konstigt det där, men jag skyller allt på hormoner :)

Det va mysigt att hämta Lion, som vanligt springer han allt han kan och ger mig världens kram ♥ Inte nog med det, sen när vi va hemma så hade Malin hämtat sina små och så fick Liam syn på mig "Keeela!!" så sprang han allt han kunde så fick jag en bamse kram av honom med, underbaring ♥

 

Mamma kom även hit vid 17 tiden, vi gjorde pizza och sen fikade vi på kaffe och kakor ♥ Mysigt, min fina mamma!
Sen handlade vi på Willys och när vi kom hem la jag Lion, så nu är här lugna lägenheten ^^

Nej. Åter till vad jag skulle!


Haj haj!

lite pics:


H&M på rubbet av kläderna ^^





sötos :)


Schaaaerlek




blir så ledsen ....

usch... jag blir så ledsen. Alltid ska det vara något... jag orkar inte fler motgångar nu. Det är det ena på det andra. Jävla skit.

Jag ger upp, jag stannar i min lägenhet och ruttnar bort

Lion


Vinterns outfit:
Jacka - 599:-
Byxor - 399:-
*Stadium*

Jag älskar den röda färgen ^^ Så fin!


Och så en slappe bild på min fion ^^






Och så en EgoBild med :)

Tisdag - Sjuk

Jag och Lion har varit hemma idag. Jag är trött och galet förkyld.. orkade inte åka till dagis och lämna idag minsann.

Malin kom och fikade hos oss en stund efter att hon slutat.

Vi har annars bara slappat idag. Gjorde lite snabb lunch och plockade lite bara. Lion är inne på sin andra film. Ibland kan man behöva sånahär dagar, skulle vilja gå ut med honom men det regnar och blåser, men det kanske lugnar sig under eftermiddagen - förhoppningsvis :)

Mycket Hat Ännu Mer Kärlek

So I pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head

Den texten funderar jag på att tatuera in in i min nacke. Dels för att jag älskar låten, dels för att jag älskar Lil Wayne och Dels för att det är så jag känner många gånger.

Tror det blir den i höst... faktiskt


Hejjjjjjj

Söndag idag, helgen försvann lika fort som den kom...

Men idag är det söndag och pappa hämtade oss vid 08 så åkte vi och köpte frallor och sen åt vi frukost ihop med mormor och morfar :) Gott!

Sen ska vi träffa moster Mona, och jag måste ta och röjja hemma, det har förfallit lite under veckans lopp... ständig allergi är inte heller ngt som hjälpt mig att känna mig motivierad till att städa. Men får väl ta det iallafall ;)


lilla älsk...

Hejjjjjjj

Söndag idag, helgen försvann lika fort som den kom...

Men idag är det söndag och pappa hämtade oss vid 08 så åkte vi och köpte frallor och sen åt vi frukost ihop med mormor och morfar :) Gott!

Sen ska vi träffa moster Mona, och jag måste ta och röjja hemma, det har förfallit lite under veckans lopp... ständig allergi är inte heller ngt som hjälpt mig att känna mig motivierad till att städa. Men får väl ta det iallafall ;)


Saknar



Godkväll gott folk!


Jag va på riktigt uselt humör vid förra inlägget, men jag har lagt upp min plan nu ;)

Fredagen va faktiskt riktigt bra, även om jag är helt slut i kroppen. Umgicks med Vevve och Malejandro i skolan som vanligt, vilket gör skolan så mycket lättare denna terminen faktiskt :)

Sen när jag slutade strosade jag runt i stan, kollade och köpte ngt litet ;)
Mötte upp Frugan när hon slutade vid 14 tiden, sen hämtade vi Lion från dagis, sen åkte vi till Maxi... där va tydligen mångas tillhåll idag. Mötte Vevve med barnen, Min syster, En av Lions dagiskompisar och när vi gick ut så va Johan, Jossan och Werner där ^^
Roooligt när man träffar på så många minsann..

Kom hem och slappade lite, sen gick vi bort till Malin och barnen. Vi va ute ett bra tag, sen gick vi in och grejjade. Malin körde och hämtade pizza medans jag höll ställningar, tänk att ha 3 pojkar på heltid, mkt spännande men det gick hur bra som helst :)

Pizzan va mummsig och vi hade super mysigt ^^

Vi gick hem vid halv åtta, bytte till pyjamas och tog fram lite fredagsmys + nickenyfiken som jag hade hyrt till Lionen :)

Ippa kom vid 21 tiden, då nattade jag Lion och sen kollade vi på "Farsan" Rolig men överskattad film faktiskt. Men vi hade super mysigt, krängde i vanlig ordning ^^


Så jag tackar alla för denna dagen, I love you Guys!!


Och rubriken? Jag saknar mina föräldrar faktiskt... ganska jobbigt. Ska minsann hälsa på i helgen eller på måndag ^^


This means war

Det är som många vet väldigt få människor som går mig på nerverna. Det finns bara ett par stycken, idag kom droppen som fick bägaren att rinna över, och eftersom jag sällan blir sur, så blir jag jävligt sur när det väl händer, denna personen kommer fet-ångra att han satte foten i minahemtrakter... DET lovar jag!

Phu!

Min telefon tvärdog när jag pratade med frugan innan.
Sen satte jag den på laddning men den vägrade öppna sig. Mög telefon!!! Gú va irriterad jag blev haha, inte nog med det... har man ingen hemtelefon eller väckarklocka förrutom mobilen är det ju ganska kört med att komma upp i tid.


Nej... Aldrig mer Sony Ericson! Dom kan faaaara och flyga!

Äntligen torsdag!

Jag har gått i två dagar och tyckt att det va torsdag men nu va d äntligen dags! :)

Har städat köket nu på morgonen för att slippa det sen, har lite annat att göra när jag kommer hem... tillexempel resten av lägenheten ;)


Nu ska jag slänga på mig lite smink sen ska vi åka mot dagis :)


Ha en toppen dag!


Whataya whant from me ?

Godkväll i stugan.

Jag är sjukt jävla sliten nu.
Inatt va ingen lätt natt, va uppe säkert tre vändor, ngn med mig själv och min onda mage och ngn med Lion och hans hosta.

Mamma hämtade Lion på dagis idag eftersom att vi åt middag med jobbet på resturang och grejjer :) Det var himlans trevligt ^^
Följde med Malin och hämtade hennes små prinsar på dagis med :)

När vi körde hem efter att ha hämtat Lion nu ikväll kom en liten hund springandes mot bilen, försökte kalla på den, men den va på tok för stressad så den vände och sprang. Sen kom stackars ägarna som sprang och kallade på den. Så då kunde vi fortsätta hemåt, med en Lion som somnade... trötte.

Nu sover min prins i sin säng och jag ska banne mig gå och sova jag med. Har varit en lång dag. Två dagar kvar till helgen. Som är uppbokad men på ett lugnt sätt och det gillar vi (läs JAG) ^^



RSS 2.0