Fredag/Lördag

Ja igår vart det skola, sen begav jag mig till Emma direkt. Vi snackade och mysade i soffan.
Sen blev det MatDags, Frun hämtade mig så körde vi på inhandlarrunda :)
Bestguldi och Kosan it  was!


Smäärriiigt!!

Sen var det lördagsmysdags, dennis anlände, det blev filmhyrning och godis.

Kollade på Schmuk och I rymden finns inga känslor, samt en till, som vi inte tittade på.


Vera åt nog mest av det goda, det är rätt =) Hon själv tyckte att bilden blev "perfekt" , håller med !!

Lite flummbilder

skrattade så vi höll på att dö när denna bilden va tagen, suspekta fläckar? :P Förmodligen bara tvättmedel dock!


Frugan åt och åååt hahah ^^

Sen efter första filmen åkte martin och malin hemåt och vi andra skulle se den sista. Den va rolig, lite seg emellanåt, men rolig :)


Segebild, Dennis och Emma, runt halv tre tiden :) Säg vad du vill emma, men bilden e bra! ;D

Sen idag så kom mamma med Lion, vi åkte till stan en sväng med frugan, sedan åkte vi med Martin till Andys lekland, finns inga kort på barnen... Det finns ju en anledning till det, försök ta kort på ngn som inte kan stå still ;)

Men d finns kort på mig och Martin iaf


Gildarna !


Nu e vi hos mina föräldrar, syrran, per och levi kommer om en stund, sen blir det grill på det, MAAMMS!!!

Ikväll vet jag inte vart vi ska befinna oss, men det blir säkert hur bra som helst =)

Ha det gott alla och tack till er som förgyller vårat liv!♥

Bloggtorka AB

Heeej!!!
Det har hänt en himla massa under den senaste veckan, det var fest i fredags, vi firade Olles examensfest! Grattis igen!!
Såhär fina var vi:


Jag


Jag och Frugan


Jag och Emma

Efter exmanesfirandet hämtade Martin oss så åkte vi vidare till Dennis på efterfest =)

Lördagen var jag mör, åkte och handlade med mamma och Lion till hans kalas, min stora kille blev 4 i Torsdags ♥

Såhär pigg var jag:





Söndagen bjöd på barnkalas och ljusparty! Mycket trevligt!

Har även haft Bella här, hon är en riktig Husa, hon fixade mitt kök medans jag städade på andra håll



Passade även lilla Levisan medans min syster fick pluggtid:



Underbaring! ♥


Avslutar inlägget med en bild på födelsedagsgrisen för inlägget, som förövrigt var på 4års kontroll idag - 111cm och 21kg kärlek är vad han är ♥



Nu ska jag natta Lionen, sen e det kväll!!! Ha det så gott


Tisdag

Jaha nu är det tisdag, jag försöker finna min sömn, den är borta. Antagligen pga mitt stora koffein intag. Ska faktiskt inte dricka så mycket idag och se om det blir bättre. Har inte druckit än ^^

Ska sätta fart med min lägenhet idag, förrådet, dom ska in där och fixa med värmesystemet imorgon och så som det ser ut idag så kommer ingen in i det förrådet hah. Usch! Ångest.


Annars är allt fin fint här, hoppas ni mår bra gott folk!


Blixthalka :O

Jaa, lördagen betydde utgång. Förfest hos Emma på söder :) Mkt trevligt, spelade lite spel o sådära. Sedan skulle vi till banken, jag halkade och satte mig på rumpan och la mig sedan på rygg, dyngsur.com. Sedan stod vi länge i kö, Emma halkade och slog sig lite här o var... och idag på väg från Maxi halkade Dennis haha, fan va grymmt, tre fall på ett dygn. Nu är jag och Lion hemkomna. Lion ska snart i säng, sen ska jag lägga mig i badet med en skvallerblaska, ngt att se fram emot. Men först bollis med hjärtat :) tooooodles

Lion

Jag vet att jag skrivit ett inlägg om när Lion va i en riktigt jobbig fas. Så nu måste jag passa på och skriva om hans Underbara fas. Pussar, kramar, snälla ord... Det är han givmild med. Han har så roliga kommentarer och kloka meningar samt frågor som man själv aldrig tänkt på. Jag tänkte passa på, för jag är bra på att klaga, sämre på att berömma (i bloggen eftersom man lättar på hjärtat här) Men jag Älskar den lille mannen, mer än livet! Kärlek till dig.... Min son <3 / Mamma

Föräldrarskap ... ?

Jag läste nyss om hur man ger sina barn bra självkänsla som varar hela livet. Jana Söderberg pratar mycket om föräldrarskap, jag har själv börjat fundera lite på vad som är rätt och fel, hur man säger rätt saker till sina barn som gör dom till lyckligare människor. För jag vet att jag inte kan allt inom dessa områdena, långt ifrån. Därför har jag tagit upp lite läsning om detta, jag vill ge Lion alla chanser i världen att känna att han är bra precis som han är, att han kan klara allt han vill klara.. osv. Jag tror inte på en hård uppfostran, jag vill kunna förklara varför man inte får göra vissa saker på ett bra sätt så att han inte ifrågasätter sig själv och hans sätt att tänka, att hans tankar inte är dumma/fel.
Jag vill inte gorma på honom, jag vill lära mig att sätta mig ner och kunna förklara saker, ge honom alla chanser i världen att vara trygg i sig själv.
Det jag läste ikväll om självkänsla tex om barnen är ledsna när man lämnar på dagis, kan man istället för att säga "Du behöver inte vara ledsen jag kommer sen igen" (som jag sagt många ggr) , istället kan man säga "Jag saknar dig också när jag är i skolan/jobbet, men då tar jag upp ett kort på dig som jag tittar på , vill du ha ett kort på mig som du kan ha i väskan och titta på om du saknar mig?"

Massa såna smarta svar, som man faktiskt inte tänker på i vardagen. Att ALLA känslor är tillåtna men att skrika får man göra på sitt rum om man är arg, men om du vill får du sitta hos mig istället och kramas eller prata (inte skrika)

Massa sånt! Jag ska bli expert ;) Nee men, jag ska försöka hitta alla dom där smarta knepen och tipsen som jag bara kan hitta, jag vill verkligen göra honom trygg i sig själv, vilket han verkar vara, men han ska vara det om 10 år också. Tydligen är större delen av de tonåringar som skär sig, sånna som inte fått utrycka sina känslor hemma, då är den fysiska smärtan kanske den enda utvägen, om man ändå inte får vara arg eller ledsen?


Man kan aldrig lära sig för mycket, våra barn är det bästa vi har, vi måste vara rädda om dom ♥

XoXo Nattiii

i want i bad, your bad romance

Godkväll!!!

Sitter här med min filosofi, blir knäpp på det, gaaah!! Sista rycket nu sen e d över :)

Dagen har verkligen gått i ett, jag har spenderat hela dagen mer eller mindre till att stäääda. Städade förmiddagen och tvättade. Käkade middag, sen kom Max och lekte med Lion. Jag fortsatte mitt städande. Har gått igenom alla 5 rummen frundligt. Skönt!
Sen kom Vevve och barnen vid .. 15 tiden ? Ja och vi snackade och hade trevlans, 4 pojkar under ett tag det innebär att man får prata med hög röst haha, men det va trevligt iaf ^^

Efter att vevve och alla barn lämnat oss blev det lite mackor och sedan ett bad för Lion



sen blev det bollis, premiär för Dinosaurie Tåget idag ^^ Mkt spännande och efterlängtat.
Sen blev det natti, lion va super trött :)

Har tjötat med Jessica en stund med ^^

Nahe, åter till Word och politisk filosofi ;P


It's me, i'm a freak... but thanks for loving me, cause you're doing it perfectly

Ja, sitter med filosofin.

Undrar varför jag deppar, fattar det inte. Vad är felet? Förrutom det vanliga felet dvs?

Jag ska lägga Lion nu, han fick stanna uppe eftersom han sov en väääldigt sen middagslur (17-18)
Men nu e d säng, sen blir det film med min mammis, ngn med Mel Gibson, den verkar bra. Hoppas att jag mår bättre imorgon, men det är tvek


Kaffe Kaffe Kaffe

Jag har varit vaken i ca 3 timmar. Har hunnit dricka ca en liter kaffe, starkt jobbat minsann. Nu har jag tagit tag i julen, har fått ner alla julsaker i lådan, nu känns har tomt faktiskt, tänkte gräva lite i mina lådor och försöka förnya hemmet lite. Ska ner till frugans förråd och ställa ner stolar tänkte jag, men sen slog det mig att Lion snart fyller år, så kanske jag ska behålla dom tills det kalaset är över, om hon inte själv behöver dom dvs ;)

Snart kommer Lion hem, han är väldigt mammig just nu, så han fick sova hos mormor och morfar inatt, jag själv var mammagrisen nummer ett som liten och ville aldrig sova borta, jag vill inte att Lion ska bli som mig, för jag va rädd så fort inte mamma va där, och det är ju ingen hitt, när mamma inte va med i skolan osv. Tror det är nyttigt att lära sig att jag finns här även om han inte ser mig. Lilla Älsk ♥

 



Igår hade jag sällskap av Syster, Levi och lilla Bella :) Vi lagade mat och mysade lite i soffan, alltid trevligt med besök av lite favoriter i ens liv.
Är inne i en fas jag faktiskt inte orkar umgås med folk som jag inte känner, som man måste visa sin trevliga sida för, där man inte kan säga och göra vad man vill. Jag ska minsann göra det, men inte just nu, jag är inte på humör för att vara social haha. Så jag umgås med mina säkra kort :)

Nu ska jag fortsätta med mitt hem här och försöka glömma bort mina problem i livet. Pössss


Wednesday

jaha, ännu en dag har kommit.

Lion är hemma hos mig idag, för han ska till mormor ikväll, vill inte lämna bort honom hela dygnet faktiskt. Så idag ska vi städa, handla och umgås :)

Har ont i magen som attans...

Tuseday ..

Heej Tisdag!

Idag var jag uppe med tuppen och skulle lämna i tid på dagis ... men Lion va trött så d blidde inget med tidigt dagis. Vart där vid 09 istället :)

Har käkat lite middag med frugan nu ... ska till Hörby och hämta Debban och sen kommer Ippa ikväll ^^

Det var väl dagens händelser ..

Ha d :)


I see your true colors, that's why i love you

Sitter nu med min filosofi igen, hatar filosofi vid detta laget, Gah !!

Lion skulle va på dagis 08, igår på nyheterna sa dom att inte Väckarklockorna på Iphonen funkade, så tänkte jag igårkväll att då ställer jag väckarklockan jag fick i julklapp av frugan. Ställde den på 06:30.
Vaknade 08:53...
Då hade inte klockan ringt, så jag tittade på den, och då va knappen inte ordentligt upptryckt.. aah jag blir så trött.

Men men ...

Frun och jag i lördags! ^^


There might have been a time when i would let you slip away, I would'nt even try but i think you could save my life

Ja nu har det gått ett par dagar igen, nyårsafton har varit. Det var trevligt minsann :)
Vi åt och drack gott, skrattade, pratade, umgicks, spelade spel och en del annat.

Hade inte kunnat haft mycket trevligare faktiskt =)
Natten kom och vi begav oss hem vid 03 tiden, fick ett par samtal den kvällen med, lättnad.com

Sen igår var vi hemma hos Emma och drack och pratade lite. Önskar jag vore piggare just då men ack nej, somnade nog innan jag kom in i huset faktiskt haha.. Skönt ändå :)

Idag skulle vi fika, jag, mamma, mona, syrran, lion och pappa. Men hux flux skulle mamma och mona till mormor, jag orkar inte va där med Lion, han tycker det är kul i 10 min sen vill han hem...
Så då blev det vi andra 4 som skulle fika, men sen skulle pappa till skogen.. Jaha .. snacka om att vi kände oss dissade jag och Malin, så vi åkte och handlade sen gjorde vi middag och fikade själva minsann, det va minst lika trevligt det :)

Hon åkte hem för en timme sen typ, jag sitter med Filosofin nu, massvis att skriva. Nästa vecka ska jag följa planeringen, men mitt huvud är fullt av saker just nu.... Mår inte som jag borde faktiskt. Orkar inte prata om det dock.


Puss


Jag och Min Pojk i Fredags ♥


RSS 2.0