I'm a bitch I'm a lover I'm a child I'm a mother

Heeej!!
Vi har varit på lite semester i dom smålänska skogarna, tänkte ta och bjuda på lite kort från det :)





Sådär ja, det va lite pics :)

Min Ponny har kommit hem med, känns skönt att ha honom nära igen ^^

Jag sitter och tittar på lite halvkassa serier nu och äter Smarties, mumms! Ikväll blir det räkor, goooott!! Helgen bjuder på jobb, mindre kul, men skönt när pengarna rullar in dock :)



Heeeeej

Hejsan !!!

Sommaren är i full gång, jag njuter, är ute och bara finns och umgås. Jag är inte alls mycket vid datorn därav mitt usla bloggande, hösten kommer säkert bjuda på mera bloggande :)

Tills dess får ni följa mig på Facebook istället :)

Hoppas ni har en härlig sommar alla!

Jag vet

Jag vet att jag är dålig på bloggen just nu, jag funderar på hur jag lyckas sätta mig i samma sitts igen, när jag precis lyckats komma ur en kris, Såklart lyckas jag sätta mig själv i en kris igen - dumt mycket dumt, men det är som tur väl är "bara" jag som mår dåligt av det. Just nu sitter jag i stan och väntar på bussen, vill bara hem och fundera i min ensamhet. Skulle med ett gäng ut men min röst håller knappt till att prata vanligt och än mindre att prata när det spelas hög musik och man inte känner särskilt många... Nej, jag va snäll mot mig själv för en gångs skull, och gick, lämnade dock Malin och min Malejandro men bara för ikväll :) Natti och på återseende

RSS 2.0