Kväller

Nu sitter jag ensam och glor lite :)

Jag har haft en bra dag mestadels. Vi vaknade ute hos min syster, vi fikade o mös lite imorse, sen gick jag och Lion ner till lekplatsen en stund innan min syster var färdig :)

Vi åkte sedan vidare till mina föräldrar där det räffsades löv för fulla muggar. Lion älskar verkligen att vara ute och jobba med morfar och det är härligt att se!

När både min mamma och pappa åkte på sina håll så stannade jag och Lion kvar och bakade negerbollar - Dom va himlans smarriga!




Älsk!!


Sedan gick vi ut och spelade boll (lions stora passion i livet) innan min mamma och mormor kom, sen så åkte vi till Maxi för lite viktiga och oviktiga inköp :)
När vi kom hem så bjöds det på lax i gräddsås, åh mammas mat är bara godast!


Efter allt detta så åkte vi hem, jag fick sålt min crosstrainer - skönt! Den tog en massa plats och jag behövde lite tillskott i kassan :)

Sen kom Filippa och bjöd på fika, väldigt god Äpplekaka, både jag och Lion älskade den ^^ När Lion slocknat så satt vi och disskuterade, stort som smått. Det är mysigt. Jag älskar verkligen mina vänner. Kvalitetstid med vänner och familj är verkligen A och O i livet - Ja iallafall för mig ♥

 

 

Nu ska jag bara sitta och njuta en stund, kanske tar en slurk julmust, kanske inte, vem vet ^^ Spänning i livet! ;)

 

 

Natti!!


Slut på helgen

Ja, nu är helgen slut :) Det gör inget för min del, det är ju lovvecka ;)

I fredags sov vi hos mina föräldrar och igår spenderade vi kvällen med syster min. Vi gjorde bakpotatis och sen åt vi massa skräp, har ångest idag haha, men jaja, va fään ^^




Vi har åkt tillbaka till mina föräldrar idag, för Lion han ville gärna vara med att räffsa ihopa löven och slänga dom på släpet idag. Han jobbar med moffah! :)


Lite blogg frånvaro

Ja jag har varit lite frånvarande på sistonde...

Som ni läste så blev ju mitt hjärta sjuk :( Han är fortfarande inte riktigt kry, men nu e det mest förkyldning och hosta och hostan har vi medicin för ju :)

Idag hade jag prov i historia, la mig vid 00:30 och gick upp vid 05 tiden för att plugga lite till innan provet. Jag hoppas att jag klarade det.

Sen träffade jag mamma och Lion i stan, mamma köpte vinterskor till Lion och bjöd på fika, tack så mycket världens bästa Mamma och mormor ♥

 

Nu är bella här, vi har varit på Maxi med. Lion är jätte trött så han ska sova om 20 min. Jag är med jätte trött och ska sova i god tid ikväll.

 

 


Jag är rädd

Jag är lite rädd för att somna. Jag hör att det är en äcklig äcklig hosta som sitter i min pojkes hals. Jag hoppas att natten kommer att bli lugnare, telefonen är laddad och medicinen är inköpt!



Aj Lav Jo ♥

Trött

Vaknade inatt av att Lion kom och hade hosta. Inte som vanligt, att han bara hosta, utan som att han höll på att kvävas mellan hostningarna, han såg panikartat på mig när han chippade efter luft...

Jag minns att folk har pratat om krupp och om vad man ska göra. Så jag öppnade fönstert, gav honom vatten, kramade honom och pratade lugnt. Jag tittade på klockan och tänkte "ngr minuter, sen ringer jag efter en ambulans"
Han lugnade sig och andningen kom tillbaka som vanligt. Jag paddade upp under honom så han satt och sov... men jag kunde inte somna på ett par timmar... jag va rädd att det skulle komma tillbaka.

Idag begav vi oss till Vårdcentralen där läkaren konstaterade att det var krupp och att jag hade gjort allt rätt förrutom att jag skulle gett ljummet vatten istället för kallt.
Tydligen är det så att krupp vanligast kommer på kvällen/natten när det blir tryck över bröstet och det då svullnar upp strax under stämmbanden....


Usch, läskigt som attans!!!

Lion min Lion

Min kille håller på att bli stor. Han fyller snart 4 år, jag hinner inte med, stoppa tiden!
Jag sitter och tittaar på kort, jag minns varje kort, vad som hände när vi tog dom, vart vi va och vad vi gjorde.

Jag kommer vakna upp en dag, då sitter jag här och Lion är ute och ränner med sina vänner, kanske inte just en Söndag tjugo i elva... men ändåå...




Jag älskar dig till månen och tillbaka
Den 20:e Januari 2007 tog du världen med storm, du kommer att bli bäst på vad du än väljer att göra. Du är uppnosig, busig, högljudd och alldeles Underbar! Du är mitt allt ♥





Allt för dig


Söndag

Jaha då var det söndag. Helgen rusade förbi som vanligt...

I fredags hade vi fredagsmys här hemma... Jag, Frugan och Lion. Det var mysigt :) Lördagen spenderade vi ihop med frugan även den :) vi åkte till mina föräldrar en sväng, sen städades det och gjordes Pizza innan Lion åkte till min syster och per, där sov han för första gången och det hade gått jätte bra :) Lion han är super nöjd med sin helg :)
Efter att Lion åkt igår så påbörjades festfixar grejjerna innan brudarna kom

Såhär såg jag ut:


Snygg som vanligt ;)

Vi stack ut senare under kvällen, till banken. Det va på gott och ont. Vissa personer kommer man väl aldrig kunna träffa på utan att få en klump i magen antagligen....

Men annars så gick det bra, inga blåtiror ^^


Tack så mkt för denna helgen allihopa!! ♥

She had it all figured out - cause she left me with a broken heart

Onsdag = Studiedag.

Har spattserat på stan lite med frugan, luchat osv :)
Åkte hem för att vila lite innan jag ska hämta mitt hjärta från dagis. Ska faktiskt lägga mig och vila en timme tänkte jag. Är riktigt trött, varför ? - har jag ingen aning om. Men det ska bli skönt att bara få finnas, det behöver jag :)


återkommer kanske ikväll med ngn bild ^^

svagheter

alla har vi dom, alla försöker vi dölja dom...
och ingen kan hjälpa att vi har dom


Tisdag!

Idag gjorde jag muntligt med sterner, det gick bra på frågorna, men inte på kartboken. Får ta igen det nästa gång!

Mötte upp bella efter skolan och så åkte vi och hämtade min lion, åkte hem o städade och lagade middag och tvättade :)

Nu sover Lionen, jag och bella ser tv, I form med anna anka, hon e sjuk fan, så vältränad hade jag med velat vara. Det ska jag bli, nåväl, nästan iallafall.

haha ^^ weell, back to tha TV! Ledig imorrn!! ^^

Prom Queen

Måndag! Nya tag!

Har två lektioner idag, skönt. Sen ska vi ta d lugnt här hemma, har en uppgift som ska göras också.

På torsdag ska min mamma och syster till Ikea, jag hade velat följa med, skulle ha ett par småsaker där ju... men får se om man kan ta ledigt sådär en torsdag? ;P

Ha en bra dag gott folk



Peace Out


Tatueringar




Jag är såld på tatueringar. Jag tycker det är så himla snyggt!

Skrev ett inlägg för ett tag sedan om att jag skulle tatuera in "So i'ma pick the world up and i'ma drop it on your fukin head"

Minns ni??

 

Jag har suttit och sugit på en 4:e tatuering, jag o frugan ska göra likadana antagligen, kanske en rosett? vi får se ^^

Jag vill bara bygga på o bygga på.


Jag mår halvkasst

Imorse när jag vaknade kände jag av en viss yrsel som stannat hela dagen faktiskt.

Men när jag lagade middag började jag känna av illamåendet också, skit. Kändes som jag skulle bli riktigt sjuk. Gjorde färdigt maten och åt en liten bit. Sen efter maten gick jag o la mig i sängen Hela rummet snurrade, magen vände sig...
Man kan inte bara somna när man har barn, så jag fick ligga och lida och försöka leka med lion i sängen, med hans lastbilar...

Öh. Piggnade till lite, illamåendet la sig efter 1,5h typ.Tog tag i saker, badade Lion. Nu mår jag illa igen, yrslen vill inte släppa. Funderar på vad det kan vara som gör det? Gift som lämnar kroppen? Cigaretterna känns nära....

Ja vi får väl se, hoppas d släpper snart



GOOOOOD MOOOORNIIING *extreme homemakeover röst*

Vi gick upp vid 08, lagom tid en Söndag :)

Kokte ägg, kaffe och bredde mackor. Satt och mös lite, sen klädde vi oss varmt och gick på promenad, stannade även till på en lekplats en stund. Men vi va ute i en timme och spattserade, riktigt skönt! Känner mig som en ny människa faktiskt. Även om jag älskar att ha folk omkring mig så tror jag att det gör mig gott i själen att vi går ensamma på morgonen, så jag får rensa mitt huvud och så får vi egentid på ett annat sätt, och så ska vi inte glömma motionen. Ska försöka mig på en sådanhär morgon-promenad alla dagar utom onsdagar och fredagar då vi börjar tidigt.





När vi kom tillbaka till området plingade vi på hos frugan men där va ingen hemma, så vi gick hem igen och satte på en film.

Jag håller på att tvätta med, ska se vad dagen erbjuder, än sålänge ser det lugnt ut


En jobbig dag

Hej bloggen!

Idag har jag egentligen haft väldigt trevligt...
Var med pappa på jobbet så Lion fick titta på när morfar körde truck och lastade tåg, vi kollade på båtarna med containrarna, jäääätte stora båtar..
Vi va och hälsade på Moster Inger, fikade lite o så däär :)

Va hos mina föräldrar osv

Åkte hem och då kom Malin o Vevve med barnen så dom fick leka :)

Men, jag har varit röksugen sedan jag vaknade, är påfrestande. Jag undrar hur länge detta ska hålla i sig, för det är jätte jobbigt, det tär på mig.... Mkt

Do you think you're great?

- I Do!


Lördag 16:e oktober 2010 vs Måndagen den 22:e Januari 2007


Måndagen den 22:e Januari 2007


Lördagen den 16:e Oktober 2010

And then you came to me and you said "i was not really sure enough...."

halluu!!!


Sitter hemma, har varit inne och känt på stenar i skolan haha, men nu kan jag dom, jag tror dom sitter *hoppas*
Sen har jag haft lite annat bus för mig med, men det håller jag för mig själv haha ;)

I eftermiddag ska mina söta föräldrar ha Lion så jag kan rå-plugga! Jag ska fan kunna allt, jag är så trötttttt på att göra omprov haha. USch!


Men iallafall. Gott Folk SJUNDE DAGEN!!  Det är bara så att... JAG ÄR BÄST !!! ^^^


och en bättre version av mig själv bjuder jag med på ^^


Hoppas ni har en toppen dag!


Tack Gott Folk!

Tack så mycket för alla peppande ord, dom behövs!

Jag har nu varit rökfri i 6 dagar, 13 timmar och 20 minuter. Toppen!
Imorgon är det en vecka..


Men för att försöka att inte älta det hela, vill jag passa på att berätta om våran super braiga dag.
Skolan gick smärtfritt och syrran hämtade mig i stan och mamma hämtade Lion på dagis. Vi åkte till Maxi och handlade. Sen kom vi hem, käkade och sedan gick vi till Frugan, ringde in Vevve och så gick vi ut med barnen. Vi va ute och gick, barnen klättrade i kullar, körde sparkcykel, åkte rutchkana och hade förmodligen riktigt roligt



Lion, Lias, Liam (LiLiLi) och Max ^^

När vi kom hem blev det lite mer äta, duschade och nattade Lion, sen tog jag mig själv en lång dusch, riktigt skönt!  

Nu blir det pluuuuuugg! WOHO


Tack för idag mina fina vänner och våra fina barn ♥

Mår dåligt

Mår riktigt jävla dåligt. Jag är arg, så arg...
Jag vet inte ens vad jag gjort idag. De timmar jag inte haft skola som Lion va på dagis ? Ingen aning, skrämmer mig själv. Jag minns bara att jag ätit en halv fralla på hela dagen och det stämmer nog... 
Går på Autopilot. Kan inte ens minnas vilka jag träffat idag, vilka jag inte träffat....
Hälften beror på att jag saknar att röka, en stor del på att jag lider av PMS och en stor del på en väldig besvikelse.

Uppgiven, Ensam och Fruktansvärt Irriterad... På ALLT!

Alla Barns Bokklubb

När jag var barn prenumererade min mamma på Alla barns bokklubb till mig. Böckerna är med andra ord ca 20 år gamla, jätte längesedan jag läste dom. Men nu har jag fått med mig dom hem, vi läser en bok varje kväll här hemma. Lion älskar böckerna, jag älskar böckerna och stämningen blir sååå mysig där inne, de sista minuterna på hans vakna tid varje kväll. Det är allt från Pelle Svanslös till helt ökända böcker som En elefant till morfar
Helt sjukt att man kan minnas sagorna som om det vore igår....


5 dagar och 12 timmar

Tisdag likamed Desperate Housewifes kväll + CT + den nya serien som va sjuuukt rolig!

Får förmodligen finbesök senare också, lite kaffe och tragg behöver vi alla :)

Jag är som ni ser inne på 5½ dygn som rökfri, jag håller modet uppe, det ska bli skönt när man slipper känna saknaden efter det, och framförallt när man lyckats hålla ut så länge att timmar och dagar inte längre går att räkna...



Nu ska jag natta Lion och fortsätta med städandet som pågår i hela lägenheten, jag vill ju att här ska vara fint men ibland bara förfaller det. Köket, Hallen, Toa och Lions rum är iallafall färdiga. Två rum kvar :)

Hoppas ni mår bra allesammans!

 

 

Och tack för de Peppande Orden Moster Inger ^^


Godmorgon ?

Jag vet inte om jag kan säga godmorgon.. Först var det en mysig morgon, Lion hjälpte till att duka fram frukosten och vi hade mysigt när vi åt osv :)


Bildbevis ^^


Nuuu däremot beter han sig som ett monster, Igen! Jag håller på att bli tokig här hemma. Han ska inte gå, han ska inte klä på sig, han ska inte gå på toa, han ska inte borsta tänderna, han ska inte äta OSV OSV!

 

Men det är bara att bita ihop, trottsåldern varar inte för alltid - Tack och Lov!

 

Nu blir det kaffe


4 dagar och 12 timmar

Ja, nu har det gått 4 dagar och 12 timmar sedan min sista cigarett. Det börjar bli kämpigt nu, börjar fråga mig själv varför jag gör detta, även om jag vet svaret så är det inget väsentligt svar för mig just nu. Men jag ska stå ut, det måste jag!



Idag har varit en slow dag, har varit i skolan, haft två lektioner, fick reda på att jag fick IG på mitt historia prov, 5p från G.... ah så jobbigt. Men det är väl bara att göra om det antar jag....



Funderar på om jag skulle börja jogga faktiskt, jag tycker det är skönt att springa, när jag väl fått upp kondisen, så det är nog något jag ska dra upp igen, det är uppiggande såhär års.


Hej igen

Hallå där!
Förlåt för min urkassa uppdatering, men jag har haft mkt att göra och tänka på ....
Har slutat röka! Helt sjukt! Jag trodde inte att jag skulle klara det faktiskt, är jätte stolt över mig själv. 3 dagar och 14 timmar jag har jag klarat nu. Och mer ska det bli :)



Sen har jag haft mycket att göra i skolan, helgen har varit fullspäckad .. och jaa...

I fredags va vi hos mina föräldrar och grillade och såg film, igår va jag och tittade på Bella när hon spelade match, sen kom min mormor, syster och moster inger och hälsade på, vi fikade ute i det fina vädert...


(Moster Inger och min syster, Kolla solen på min systerson i magen ♥)

Sen köpte jag, lion, malin och per pizza igår, sen åkte vi till oss och kollade på film, Frugan och Bella kom också och Joinade osss :) Bella sov här inatt och imorse åkte vi och handlade och begav oss till mina föräldrar för lite uteliv för Lions skull :)
Vi åkte till Bromölla möbelaffär, sen lämnade jag och min syster, mamma och mona där och begav oss till markislagert, där finns måååånga julklappar!

Nu e vi iallafall hemma, Lion somnade och jag ska sätta mig med Plugg, jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte... Men jag ska !!!


Köpte ny telefon också Btw, lite "Sluta-röka present" till mig själv :)



En Iphone 4, super bra telefon, väldigt invecklad dock, men man lär sig :)



Nej.... plugga var det.... Ork.. ?



Avslutar med en Fredagsbild på LionFion ^^ ♥


Lion Fion




Hej Gott folk jag sitter...

Hej gott folk, jag sitter på bussen hem efter en lektion. Ska plugga lite till innan jag börjar igen, ska försöka hinna städa lite också innan jag börjar igen, flitigt värre ;) Hoppas allt är bra med er!

Tycker mig se...

Tycker mig se 30-40 läsare, men inga komentarer, inte Ok! För övrigt rullar allt på även idag, lämnat lion, är på väg hem för att plugga och äta innan jag börjar :)

Barn är det bästa som finns Kom ihåg det!

Igår gjorde jag två insattser mot cancer.

Jag köpte rosa bandet



och sen köpte jag en tröja som skänte 10 kronor till barncancerfonden:


Barn ritar för barn "Barn är det bästa som finns Kom ihåg det" - Har barnen som ritat skrivit. Super söt! Finns på Maxi.

 

Så ja, jag känner mig som en bättre människa med mitt rosa band, och när jag ser Lion i tröjan tänker jag att det verkligen stämmer, för barn är faktiskt det bästa som finns, Basta!

 



och här sitter jag, ska snart åka till dagis, sen är det skola. Men jag ska åka hem imellan jag lämnar Lion och skolan börjar, tänkte ta och sätta mig med mitt psykologiarbete som ska vara klart i nästa vecka.

Så ligger det till.
Ha en toppen dag gott folk!

puss!


Sundaayyyy

Hello you! Helgen har varit fullspäckad som väntat.

Igår så spenderades hela dagen med att hjälpa min syster o per att flytta, sen på kvällen köpte jag och mamma och Lion pizza och mös framför tvn :)

Idag stack vi hem vid halv elva, jag började dra ut kläder, leksaker och annat från alla rummen och dammade, torkade lister, damsög och tvättade golven.

Åkte till Maxi med Frugan, Max och Lion. Sen bjöd hon på lite fika innan vi gick hem, jag började dra i hallen och skulle göra fint, det plingade på dörren, där stod max, han ville leka med Lion så medans dom lekte och såg film fortsatte jag putsa här. Rätt vad det var så va klockan 16, skulle va på kalas 16:30 så det blev lite stirrigt. Bella följde med hem en stund, nu har hon åkt hem och jag ska lägga mig. Är riktigt sliten, som vanligt som vanligt.

Godnatt gott folk


Fredag som den ska vara

Idag har jag, lion och frugan lunchat på stan:) sen mötte vi bella och gick några varv innan vi åkte hem och drack kaffe och tittade på shrek :) mys! Vi hämtade upp dom andra pojkarna på dagis och va ute ett tag innan vi gick in och gjorde pizza, massa mys <3 Nu har bella, malin och pojkarna gått hem, jag och lion har lite fredagsmys innan han ska sova. Vid 20-21 kommer Ippa och Yaz, vi ska se film och fortsätta vårat fredagsmys :) Life is good! Vevve och barnen flyttar in idag till området med, super roligt ju! Hoppas alla har en lika bra fredag som vi har <3

RSS 2.0