Full rulle

Det är full rulle här. Jag är en mästare på att boka upp mig. Som idag, åkte till Bromölla till en sömmerska i förmiddes, kom hem o åkte på dirren med syrran för o leta skor, kom hem o käkade lite jordgubbar o sen åkte vi till eko o hjälpte moster inger med att transportera utemöbler.

Skulle egentligen in till Irma för o testa en håruppsättning nu ikväl men jag frågade om vi kunde ta det imorgonkväll istället för dels va lillen uppe o dels är jag helt slut.

Imorrn blir det t-parken med vevve o barnen ^^ sen LUGNAN förrutom håruppsättningen dvs

onsdag fika med Salippa ^^ och sen på Bio och sen in o fixa mina naglar, på torsdag ska jag till malmö på morgonen för o va modell på irmas skola :)

På fredag? INGET, ska inte boka ngt alls, bara finnas.

På lördag kalas hos Salippa ^^ sen ska vi sova hos bella o passa huset.

PHUU


WOW säger jag bara

Vilken helg det har varit. Underbart väder och jaaa. Jag mår braSarongerIdag har jag gått runt i en sarong, gud vad skönt! Jag pratade med Malejandro om hur längesen det faktiskt va sen man hade saronger. Typ 10 år sen, varför glömde man hur skönt det va? Må hända att det är ohyggligt fult men komforten överväger det hela ;) inte för att jag ska springa med den på stan, men hemma man kan gott unna sig lite bekvämligheter ;)


Min son tyckte dock att man skulle ha paraply idag, så det tog han med sig ut ;)

Nu sitter min pojk o grannens pojk o tittat på landet för längesedan, lillefoot ^^
Och min syrra ringde precis o berättade att det gick bra på Ultraljudet :D Kan va så att det va en pojke iallafall :)Morning Morning

Ja nu va det en ny dag. Solen står högt på himmelen o vi ska strax ut o njuta :)

Sonen ska bara kolla på Fåret Shawn först ;)

 

Midsommar förra året, det gick fort!


Nuså

Kör en fräsch start på denna bloggen.

Ett nytt kapitel i mitt liv börjar nu, och därmed så kör jag på denna bloggen en ny start, det gamla låser jag in och behåller där :) Skönt!

Största ändringen med denna bloggen från den förra? Den lär ni märka :) Ni som läste min(a) gamla blogg(ar) det vill säga :)
 

På fredag ska det firas midsommar, det kommer bli en härlig midsommar. En dag med massa barn omkring, vi ska göra midsommarstång o fixa musik som vi kan dansa o sjunga till när vi springer runt den. Kransar ska göras, oframförallt ska den firas med folk jag Älskar och Trivs med ♥

 

Men först o främst ska imorgon bli spännande, min syster o ska på UL o titta på bebisen ^^ Ohhh, jag e säker på en pojke ;)) Ska bli skojj iaf, sen blir det grill med syrran, per, mamma, pappa och liten på kvällen med :) - JAG TRIIIIVS !!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0