Me and my microphone phone

Tjalaaa!

Lördag it is. Klockan 12 kom per och hämtade oss så körde vi till Maxi, sen lämnade vi lion hos morfar och begav oss mot församlingshemmet. DÄr dukades det för fullt. Mamma, Syster och Per dukade och jag tog hand om Levi (;

Sen åkte vi hem och beställde pizza, klippte Lion och Per, och nu har dom kört, ska lägga Lion nu sen ska jag umgås med Mamma och Pappa en stund.

Dop imorgon så lördagen blir inte allt för vild :)såhär fin blev han mitt lilla hjärta :)


Nahe, trevlig lördag gott folk!

Hej FinaFredag och Löning

Goddagens!!

Har varit i stan och shoppat lite... Gött!
Köote en ny kofta till mig själv plus nya leggings. Fick även en påse kläder av min syster som inte hon kunde ha ..
Lion fick ny pyjamas, strumpor och chinos .. mkt snyggt !!
Sen va d lite annat smått som med handlades... Tyyyyp... en doppresent till Levi som döps på Söndag :)

Nu e vi på möllebacken, ska ta en kopp kaffe med mamma sen kommer syrran och levisan :)Gårkvällen spenderades med bella, vin, film, godis och cola =) Smääärrigt !!

Ne, kaffe var det !!


Just own the night - Cause baby you're a firework

Jaha nu vart det torsdag. Denna veckan har gått jätte fort! Men det är skönt, jag klarar inte av att bara gå hemma och drulla. Får inget gjort "tar det imorgon"

Men nu får det va bra med det. Tänkte städa köket sen drar vi till möllan och får håret klippt på Lion, men vi får se =)


Nu ska jag iallafall ge lion lite käk sen ska vi bort till frugan en sväng först av allt ^^

I'm beautiful in my way, cause god makes no mistakes I'm on the right track baby i was born this way

Hej Onsdag!

Idag har vi varit hos min syster där även anouk och hennes söta dotter också var.
Vi fikade, åt middag, tjatade och hade allmänt trevligt :)  

Kom nyss hem, nu väntar jag på att Frugan ska höra av sig =) Ska spela lite ps med henne och olle

Sen ikväll kommer Ippa, hon ska sova här eftersom att hon börjar tidigt imorgon och vi bor nära hennes praktik :)

Så nu dansar vi loss lite här, ska fixa lite kaffe med på det


Ventilation - Tack!

Igårkväll fick jag mig en sånn riktig funderare... Jag låg vaken i sängen i 2 timmar och insåg att jag/vi är för bra för detta.

Jag har betett mig illa i mina dagar, det vet jag. Men jag la detta på hyllan när jag blev gravid, och sedan dess har jag jobbat hårt för att kontrollera ilska, frustration.. och akta mig för vad jag säger och till vilka jag säger det.
Jag är för bra för att komma ner i detta träsk, fullt av skit, när jag med gott samvete kan säga att jag faktiskt inte gjort något.
Jag resonerar som såhär, att jag vill inte ha något ökänt namn, varesig för mig själv, eller Lion, eller någon annan i min närhet. Med barn kom också lite förstånd, jag trodde det var så för alla. Men det är det uppenbarligen inte..
Jag lägger skiten bakom mig, fortsätter med mina pinglor att vara en lycklig brud och de fina människor man mött/möter på vägen, dom ska man vara lycklig över.

Det är jag. Jag vägrar gå tillbaka till högstadienivå, tonårsnivå. Vägrar! Som jag sagt tidigare, jag är säkert inte bättre än någon annan, men jag talar iallafall inte illa om de människor jag umgås med, för varför vill man umgås med folk man kan tala illa om? Då finns där ju inget att hämta?

Jag är som en gås, det rinner av mig lätt och jag inte är för djupt inne i något. Vilket jag denna gången inte är. Jag ser även detta som en erfarenhet, det ska man göra.

Jag önskar att det var annorlunda, men det är det inte.

Jag vill tacka mina flickor för igår, ni är bäst! ♥
Knaaak!

Hallao Lördag !!

Vaknade hemma, åkte in till stan för att sedan åka till mamma och pappa. Lion har sovit här inatt :) Sen bjöd mami på våfflor och så har vi varit ute i det sköna vädert i 2 timmar :)

Ikväll blir d film med Ippan =) Igår va vi här hos mamma o pappa , med Syrran, Per, Levi samt Mona  o Jonas - Trevligt :)

Nu blir det snart middag och lite saoo!! Skulle väl mest in och säga att vi lever och sådant :)


Helgen

Fredagen blev d mys hemma med frugan och Lion, sen hämtade hon upp malin g på stationen så mysade vi lite till innan d va natti natt!

i lördags fyllde malin år, 25 år ^^ Det firade vi på kvällen, hämtade Malin H på stationen på förmiddagen och sen lämnade vi lion innan d va dags för parteyy !!


25 år!! ♥ (måste älska hatten)


jag


bella o jag

så sjöng vi för henne med ^^Nu är jag sjuk dock ... mår inge vidare alls.. men imorrn ska jag till skolan, måste det ! missar på tok för mkt..


men ja... ha d gott!

Ny dag - Nya Tag!

Ja nu mår jag bättre, ventilerade lite, åt lite och sen mådde jag bättre =)

Idag har jag varit i skolan, Lion mår inte jätte bra, lite varm, väldigt förkyld och hostig :/
Men men, får se om vi kan gå till skolan imorgon .. Hoppas det!

Åkte direkt till mamma för hon skulle passa Levi, vilket blev att jag passade Levi och mamma pysslade med Lion haha. Men det har iallafall gått bra :)Nu är jag iallafall tillbax, jag ser fram emot lördagen. Tyr'n stop me ;)
(Held my head high)
Knew I (Knew I survive)
Well I made it (I made it)
I don't hate it (Don't hate it)
That's just the way it goes
Yeah
I done made it through
Stand on my own two
I paid my dues, yeah
Tried to hold me down
You can't stop me now
I paid my dues


Over'n out!

Fel Fel Fel!

Ikväll känns det som att allt jag gör är fel. Jag känner mig så långt nere jag bara kan komma.

Jag saknar någon speciell...
Jag saknar mina vänner....
Jag har en trottsig 4 åring...
Jag saknar orken och lusten till skolan...
Jag saknar en god ekonomi....
Jag saknar att känna mig hel...
Jag saknar mitt glada jag...
Jag saknar självkontroll...
Jag saknar självdisiplin...
Jag saknar jätte mycket... skulle kunna fortsätta hur länge som helst!


Jag önskar det blir Lördag nu, så jag kan dricka bort mina bekymmer, och jag har ångest för att jag känner så, för egentligen ska varje dag vara en gåva, men just nu är dom inte det, just nu är varje dag en plåga, min bästa tid på dygnet är mellan 17-23 - Tiden med Lion och tiden jag har innan jag ska sova. Morgonen är en plåga för jag vill inte gå till skolan, jag vill inte stiga upp ur sängen och lämna Lion. Jag vill ligga i sängen hela dagen och mysa med honom och den andra... Men sanningen är att detta funkar inte. Jag har så mycket som jag känner att det inte funkar. Har två närliggande prov som jag är så osäker på så det finns inte... jag vet inte vad jag ska ta mig till. Plugga?! Ja tack gärna? Men hur? När man inte lär sig det som står, utan tankarna är på andra håll.
Jag vill att det ska gå fem år i mitt liv men att Lion är kvar i sin ålder, jag vill själv ha kommit någonstanns, kanske hittat mannen i mitt liv om jag inte redan gjort det, kanske planer på syskon till Lion, eller kanske rentav ha syskon till Lion. Vara klar med skolan, ha en bra ekonomi, bo ihop och dela livet med någon...

Just nu, suger det. Jag skulle vilja säga att Lion är det enda bra i mitt liv, men det är inte sant, men det är han som håller mig uppe och gående, jag hade lagt mig raklång och gett upp om det inte vore för honom. Så meningen med att träffa ett rötägg och få barn med hade ändå en väldigt bra mening, den bästa faktiskt, det bästa två rötägg kunnat gjort. Utan honom hade jag slängt mig från balkongen för längesedan, inte min balkong, kanske Emmas, för min hade inte räckt...


Jag hoppas att jag är gladare imorgon, jag kan ju knappast må sämre! Godnatt


deet bästa vi gjort...


Mitt mixade liv

Jag är 25 år, singel och småbarnsamma... ensamstående, lugn, vild, glad och ledsen... samt allt däremellan.

Jag har i mitt liv lyckats mixa vänner, familj, barn och fest och det är jag så glad över, att ha funnit balansen och platsen för allt jag vill göra i mitt liv och göra det utan att det ena drabbar det andra :)


Det är vi + alla andra - och det är perfekt!! ♥

RSS 2.0